Orphan Black 2.Sezon 1-8 Bölümler..>.

Konusu: Yetim Black, Sarah adında zor koşullara adapte olabilmiş kılık değiştiren bir yetimdir. Bir kadının intiharına tanık olduktan sonra Sarah kurbanın kendine çok benzediğini fark eder. Ölü kadının yerine geçerek birikimlerini kullanınca bütün sorunlarının çözüleceğini zannederken onun yerine şaşırtıcı bir gizemin farkına varır: Ölü kadın ve kendisi birer klondur. Sarah cevaplar aradıkça kendisi gibi birçok insanın olduğu öğrenir. Bu kişiler aile fertlerinden şüphelenmeyen ve tamamen farklı koşullarda yetişen genetik olarak aynı insanlardır. Bu klonları kimin yarattığını bilmezken neden bir suikastçi tarafından bir bir öldürüldüklerini de bulmak zorundadır. Dizica.com iyi seyirler..
Oyuncular: Tatiana Maslany, Kevin Hanchard, Dylan Bruce, Jordan Gavaris
Yönetmen:
Yapım: 2014
IMDB: 8.4/10

Etiketler: Orphan Black 2.Sezon tüm bölümleri izle, Orphan Black 2.Sezon 1.bölüm tek parça vk izle, Orphan Black 2.Sezon 2.bölüm tek part mailru 720p hd izle, Orphan Black 2.Sezon 3. bölüm türkçe dublaj altyazılı bedava açılan player izle, Orphan Black 2.Sezon 4.bölüm tek parça izle, Orphan Black 2.Sezon 5.bölüm final tek part full izle, Orphan Black 2.Sezon 6.bölüm online izle, Orphan Black 2.Sezon 7.bölüm izle, Orphan Black 2.Sezon 8.bölüm izle, Orphan Black 2.Sezon 9.bölüm 10.bölüm izle, Orphan Black 2.Sezon sezon finali izle

Yorum Yap

 
Copyright © 2013 Yabancı dizi izle Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, iletişim bölümünden yada direk olarak qosty55@gmail.com email adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.