Graceland 1.Sezon 1.Bölüm..>.

Konusu: White Collar dizisinin yaratıcısının elinden çıkma ve USA Network'te yayınlanan bir drama. Dizi genel konseptte aynı evde yaşayan bir grup gizli ajanın yaşadıklarıyla ilgili bir yapım ve gerçek yaşanmışlar üzerine kurulmuş. Güney Kaliforniya'da denize nazır bir eve uyuşturucu nedeniyle zamanında el koyulmuş ve ev, bir grup ajanın yaşaması için uygun bir yer haline getirilmiş. FBI, Uyuşturucu ve Sınır Koruma'dan ajanlar burada normal bir yaşantıları varmış gibi yaşamakta ve gizli görevde bulunmaktalar. Bu yeni dünyada herkesin bir sırrı var ve görevleri nedeniyle yalanlar yaşam biçimi olmuş durumda... Dizinin adı Graceland, ajanların kaldığı eve verilen bir takma ad. Elvis Presley'in son yıllarında yaşadığı, öldüğü ve mezarının bulunduğu ev ve arazinin adının bu olmasından geliyor.
Oyuncular: Daniel Sunjata, Aaron Tveit, Manny Montana, Serinda Swan
Yönetmen:
Yapım: 2014
IMDB: /10

Etiketler: Graceland 1.Sezon 1.Bölüm izle, Graceland 1.Sezon 2.Bölüm izle, Graceland 1.Sezon 1.Bölüm izle, Graceland 1.Sezon 1.Bölüm tek part vk izle, Graceland 1.Sezon 1.Bölüm tek parça vk mailru izle, Graceland 1.Sezon 3.Bölüm 720p hd donmadan online altyazılı dublajlı izle, yeni yabancı dizi izle

Yorum Yap

 
Copyright © 2013 Yabancı dizi izle Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, iletişim bölümünden yada direk olarak qosty55@gmail.com email adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.